کرونا از یک سالگیاش گذر کرد و بساط بسیاری از تفریحات فرهنگی و اجتماعی به دلیل وجود این بیماری برچیده شد. یکی از دلتنگیهای این روزهای اهالی فرهنگ و ادب، میتواند حضور دوباره در سینماها و تماشای فیلمهای سینمایی روی پرده سینما باشد. با این حال تکنولوژی حال و هوایی شبیه به سینماها را با نمایش خانگی برای دوستداران سینما ایجاد کرده است. از این رو بسیاری از مردم از اکرانهای آنلاین استقبال کردند. البته باید اشاره کرد که تماشای آنلاین برای بسیاری از مردم غریب به نظر میرسید. اما با وجود پلتفرمهایی مانند نماوا و فیلیمو که امکان نمایش آنلاین فیلمها را به وجود آوردهاند کم کم هنردوستان به تماشای آنلاین فیلمها رضایت دادند. این روزها ۵ فیلم سینمایی بر روی پرده اکران نمایش خانگی است. در این مقاله به معرفی و کمی بررسی این فیلمها خواهیم پرداخت.
شنای پروانه
ورودی جنجالی و پرسروصدا داشت. عید ۱۴۰۰ اوضاع کرونا کمی آرام گرفته بود. از این رو اکران عمومی فیلم سینمایی شنای پروانه در بسیاری از سینماهای کشور ممکن شده بود. اما کمی پس از بازگشایی سینماها، کرونا به اوج خود رسید و دوباره پای این فیلم به نمایش خانگی باز شد. شنای پروانه به کارگردانی محمد کارت، مضمونی اجتماعی و خانوادگی دارد. داستان از ابتدا مخاطب را غافل میکند. شنای پروانه جنوب شهر تهران را حکایت میکند. صحنههای قابل لمسی از فضاهای جنوب شهر در این فیلم به نمایش گذاشته میشود که حس همزادپنداری را در مخاطب بیدار میکند. این فیلم در سال ۱۳۹۸ ساخته شد، اما با بروز کرونا در پلتفرمهای نمایش خانگی اکران شد. ظاهر عجیب و در عین حال جالب امیرآقایی میتواند هر بینندهای را به تماشای این فیلم ترغیب کند. نقطه قوت این فیلم استفاده از بازیگران کاربلد سینمای کشور مانند، امیرآقایی، جواد عزتی، طناز طباطبایی،پانته آ بهرام و علی شادمان است. از ۲۴ هزار نفری که فیلم را در فیلیمو تماشا کردهاند ۹۶٪ به این فیلم رای مثبت دادهاند. همچنین در پلتفرم نماوا نیز ۹۲٪ از مخاطبان رای دادهاند که از تماشای فیلم لذت بردهاند. جالب است بدانید که شنای پروانه بهترین فیلم سی و هشتمین دوره جشنواره فجر از نگاه تماشاگران محسوب شده است و توانست رکورد فروش ۴ میلیارد تومانی را در سینمای خانگی بشکند.
زیر نور کم
آدمهای زیادی در زندگیهامان میآیند و میروند. اینکه آنها چه اثراتی بر ذهن و روح ما میگذارند قابل بررسی است. فیلم زیر نور کم درونمایهای روانشناختی دارد. بیشتر به بررسی خاطرهها و تاثیرات آنها میپردازد. این فیلم براساس فیلمنامهٔ همین کارگردان یعنی محمد پرویزی به نام سمفونی تولد ساخته شده است. اگر علاقمند به درامی آرام هستید، زیر نور کم میتواند تجربهٔ متفاوتی را برای شما رقم بزند. بازیگران مطرح این فیلم میتواند نقطه قوت و اشتیاق مخاطبان باشد. چرا که صابر ابر، لیلا زارع و حمیدرضا آذرنگ در آن نقش آفرینی کردهاند. از ۱۲۷۰ نفری که این فیلم را در فیلیمو تماشا کردند، تقریبا نصف آنها از دیدن فیلم لذت بردهاند. مخاطبان نماوا کمتر از ۵۰ درصد از فیلم زیر نور کم راضی بودهاند.
«مسخرهباز» (همایون غنیزاده، ۱۳۹۷) | ادای سینما را درنیاور، مسخرهباز!
بعد از تو
یافتن خوشبختی رویای همیشگی بشریت بوده است. اینکه جوانی به دنبال خوشبختی برود سوژهای تازه نیست. اما اینکه چگونه با خوشبختی و معنای زندگی رو به رو شود میتواند جذاب و پرکشش باشد. بعد از تو داستان دختری جوان که در هیاهو و شلوغی شهر به دنبال یافتن خوشبختی و معنایی برای زندگی خویش است را روایت میکند. بعد از تو با نام انگلیسی one night in Tehran در جشنوارههای بین المللی نیز اکران شده است. این فیلم برخلاف دیگر فیلمها تنها یک بازیگر سرشناس دارد. اما به این معنا نیست که فیلم کم بازیگر باشد. این فیلم درامی رمزآلود دارد و اگر به فیلم تبلیغاتی آن در سایتهای فیلیمو و نماوا مراجعه کنید، هیجانی عجیب در آن نهفته است. این فیلم به کارگردانی فرهاد نجفی از طریق پلتفرم فیلیمو و نماوا به صورت آنلاین نمایش داده میشود. از ۲هزار و هفتصد نفری که از سایت فیلیمو به تماشای این فیلم نشستند حدود ۷۱٪ از دیدن آن لذت بردند. کاربران نماوا جدود ۶۹٪ ابراز رضایت از تماشای فیلم کردند.
آقای سانسور
شاید تعجب آور باشد دیدن محمدرضا فروتن در فیلمی کمدی برای کسانی که فیلم قرمز را به یاد دارند. درست است، محمدرضا فروتن به همراه بهرام افشاری در فیلم آقای سانسور به کارگردانی علی جبارزاده نقش آفرینی میکنند. فیلم درونمایهای کمدی دارد. میتوان فیلم را به همراه خانواده به تماشا نشست. این فیلم حکایت از نویسندهای دارد که برای پرفروش شدن کتابش سعی دارد که درد و دلهای مردم را بشنود. نزدیک بر ۷ هزار نفر از طریق سایت فیلیمو به تماشای فیلم آقای سانسور نشستهاند و حدود ۷۳٪ از تماشای آن لذت بردند. همچنین مخاطبان فیل آقای سانسور از نماوا حدود ۶۹ درصد از فیلم رضایت داشتند.
پیشی میشی
فیلمهای شاد و کمدی در سینمای ایران مهجور ماندهاند. از طرفی دیگر کودکان سهم کمی در سینمای کمدی دارند. فیلم کمدی پیشی میشی با درونمایهٔ کمدی قصد دارد اوقات مفرحی را برای کودکان و همراهان آنان فراهم کند. فیلمی شاد که پر از رنگهای جیغ است. حسین قناعت که پیش از این فیلمهایی با نام لازانیا،تپلی و من ساخته بود،اکنون با پیشی میشی به اکران آنلاین میرود. حدود ۷هزار و پانصد نفر از طریق پلتفرم فیلیمو به تماشای فیلم نشستهاند که از این میزان ۸۳٪ از آنها ابراز رضایت از فیلم کردند. همچنین ۷۹٪ تماشاگران پیشی میشی در نماوا این فیلم را پسندیدهاند.
نظرات کاربران
نظرات کاربران