معرفی مینی‌سریال آن شب (استیون زایلیان و جیمز مارش، ۲۰۱۶) | یادم نیست اما می‌دانم که بی‌گناهم!

مدیر سایت 1399 روز پیش
بازدید 158 بدون دیدگاه

تصور کنید یک‌بار، فقط یک‌بار از مسیری که سال‌ها در آن زندگی کرده‌اید خارج شوید و در یک لحظه، انتخابی انجام دهید که همۀ زندگی شما را تحت تاثیر قرار دهد، به این ترتیب آن یک لحظه یا شاید آن یک شب، تبدیل به بدترین کابوس زندگی‌تان خواهد شد. این پیرنگ اصلی آن شب است، که تقریبا بیشتر مؤلفه‌های قصه‌های مستند جنایی را در خود دارد و با نگاهی گزنده و تلخ، قصۀ محاکمه جوانی مسلمان را بازگو می‌کند که خودش از بی‌گناهی‌اش مطمئن نیست و این مسئله باعث ایجاد گره‌ای کور خواهد شد که تا ثانیه آخر باید برای باز شدنش صبر کرد. همچنین سریال در لایه‌های زیرین با دیدی نقادانه، به سیستم حقوقی و دادگاه‌ها و زندان‌های آمریکا می‌پردازد که البته هرچه به پایان سریال نزدیک شویم این نگاه، عیان‌تر می‌شود. آن شب با امتیاز ۸.۵ از آی‌ام‌دی‌بی و ۹۵ از راتن‌تومیتوز، توانسته در نظر منتقدان و مخاطبان محبوب واقع شود.

آن شب، قصه نصیر، جوانی مسلمان است با بازی تحسین‌برانگیز ریز احمد، که یک شب از طرف یکی از دوستانش به مهمانی شبانه دعوت می‌شود؛ او که تصمیم می‌گیرد از تاکسی پدرش، برای رفتن به آن‌جا استفاده کند در خیابان‌های لُس‌آنجلس گم می‌شود و درست در زمانی که سعی در پیدا کردن مسیر درست دارد، با مسافری برخورد می‌کند و از رفتن به آن مهمانی منصرف می‌شود.

قطعا بازی پیمان معادی در نقش پدر نصیر، که تلاش می‌کند به هر طریقی به فرزندش کمک کند برای مخاطب ایرانی، بسیار جذاب و کنجکاوی‌برانگیز خواهد بود. معادی قبلا توانایی خود را در اجرای نقش‌های این چنینی در آثار فرهادی، نشان داده بود و این‌بار در قامت بازیگری بین‌المللی، به خوبی در کنار دیگر ستارگان فیلم می‌درخشد. بازی بی نقص جان توتورو، در نقش وکیلی ناموفق و خرده‌پا که با مشکلات پرشماری از جمله بیماری‌اش دست و پنجه نرم می‌کند اعتبار زیادی به سریال بخشیده است و شخصیت او آنقدر جذاب نوشته شده که درکنار خط روایی اصلی داستان، به طور برجسته و جداگانه‌ای به زندگی شخصی او و تلاشش برای کمک به نصیر، پرداخته شده است.

نقطه قوت سریال باورپذیری فوق‌العاده آن است؛ که برای نمونه می‌توان به سکانس دستگیری نصیر و حضور او در اداره پلیس اشاره کرد که به طرز چشمگیری تاثیرگذار و همراه با تعلیقی اعجاب‌انگیز است؛ که این را باید نشأت‌گرفته از فضاسازی درست کارگردان و فیلمنامه استوارش دانست. در ادامه بخش قابل توجه قصه در زندان رخ می‌دهد، جایی که جوان سربه زیر و درس‌خوان، باید برای بقا در این اجتماع مملو از خشونت و کینه بجنگد؛ او هم‌زمان باید هم‌رنگ آنها شود، تا توان مبارزه برای حفظ جان خود را داشته باشد؛ و همین بستری برای نمایان شدن خشم و عطش فرو خورده‌ای نصیر، در این جغرافیای پر از انسان‌های زخم‌خورده می‌شود . آن شب، بخش عمده‌ای از درخشش را مدیون خلق همین اتمسفر زندان و نشان دادن بی‌پردهٔ فساد و خشونت حاکم در این محیط است.

آن شب از جمله مینی‌سریال‌های درخشان سالیان اخیر است که تلاش دارد در روند واکاوی یک جنایت، دغدغه مهمی را مطرح کند و با نگاهی تلخ و نقادانه، سعی در نشان دادن واقعیت دارد و این کار را به بهترین شکل انجام می‌دهد؛ پس حتما در اولین فرصت، برای این مینی‌سریال خوش‌ساخت هشت قسمتی وقت بگذارید.

print

نظرات کاربران

  • لطفا از تایپ کردن فینگلیش خودداری کنید. در غیر این صورت نظر شما بررسی نخواهد شد.
  • هدف شما ارسال تبلیغات یا بک لینک نباشد. در غیر این صورت دیدگاه حذف می شود.
  • دیدگاه شما فقط و فقط در رابطه با این موضوع باشد.
  • به دیگران توهین نکنید.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *