«فلیبگ» (فیبی والربریج، ۲۰۱۶) | خدا ما رو می‌بینه!

مدیر سایت 1481 روز پیش
بازدید 132 بدون دیدگاه

پس از استقبال فراوان مخاطبان از فصل اول فلیبگ، فیبی والر­بریج، شروع به تولید فصل دوم سریال فلیبگ کرد. ۴ مارس ۲۰۱۹ اولین قسمت از فصل دوم فلیبگ از بی‌­بی‌­سی ۳ پخش شد و مخاطبان شاهد حضور چهره‌­های جدید از جمله اندرو اسکات در کنار بازیگران فصل قبل بودند. بعد از پخش اولین قسمت، علاقه­‌مندان فلیبگ مطمئن بودند که فصل دوم فراتر از انتظار آنها خواهد بود. امتیاز ۱۰۰ منتقدان اوت ن­تومیتوز به شما این اطمینان را می‌­دهد که از کنار فلیبگ راحت نمی­‌توان گذشت.

حالا شخصیت سر­درگم و آسیب­‌پذیر فلیبگ در فصل اول، با تغییراتی اساسی در فصل دوم بازگشته است. فلیبگ هنوز همان دختر شوخ‌­طبع و جذاب و هنجارشکن فصل اول است که این­ بار به چالشی عمیق‌­تر و بزرگ­تر دعوت شده است. در لحظات ابتدایی سریال، با مشاهده رفتار و ظاهر فلیبگ، امکان دارد گمان کنیم که ­قهرمان دوست­‌داشتنی­‌مان، سربه­‌راه شده، اما کافی است چند ثانیه صبر کنیم تا دوباره شاهد یک فاجعه باشیم. فاجعه­‌ای از جنس فلیبگ. قسمت اول درست یک­ سال پس از پایان فصل یک است. در این یک­سال اتفاقات زیادی افتاده که مهم­‌ترین آنها قطع رابطه کلر با خواهرش فلیبگ برای حفظ زندگی خانوادگ‌ی­اش است. این خانواده پس از یک ­سال به بهانه­ آشنایی با کشیش مراسم عروسی پدر و نامادری -نه‌چندان دوست­‌داشتنی- در رستورانی دور هم جمع شده‌اند. اوضاع برای خانواده در این یک­ سال تغییر چندانی نداشته است؛ کلر موفقیت­ جدیدی کسب کرده اما همسرش دچار تغییر جدیدی نشده و با همان روحیه خاص خود حضور دارد. اما این یک­ سال برای فلیبگ متفاوت گذشته است. او بالاخره توانسته جلوی تعطیلی کافه­‌اش را بدون کمک خانواده بگیرد و از جهتی دیگر آن اعتیاد زجر­آور به روابط متعدد را ندارد؛ اما چیزی که پس از یک سال همچنان در او باقی­مانده، محبتی است که نسبت به خواهرش دارد و همین موضوع شام خانوادگی را تبدیل به یک فاجعه می‌­کند. اما نکته­ جذابی که نمی‌­توان نادیده گرفت حضور اندرو اسکات در نقش کشیش ­منتخب مراسم ازدواج است که از همان دقایق ابتدایی به مخاطب اثبات می‌­کند این کشیش با هر کشیشی که دیده­ فرق می­‌کند. حضور کشیش عجیب‌وغریب در کنار فلیبگ (فیبی والر­بریج) نوید یک کشمکش جذاب و خطرناک را می­‌دهد و این دقیقا همان احساس تعلیقی است که مخاطب مدت‌هاست دنبالش می­‌گردد.

تقابل دیدنی و جذاب فلیبگ و کشیش که در ظاهر به شکل دو عنصر متضاد از هم به نظر می‌آیند بنیان کمدی جذاب این فصل را گذاشته و آن را از فصل قبل کاملا متمایز می­‌کند. اما این کمدی شبیه نمونه­‌های کلیشه ای کاربرد کشیش برای نشان دادن این تقابل یا صرفاً به سخره گرفتن مذهب کاتولیک نیست و به موضوعی والا­تر، یعنی مسألهٔ عدم حضور عشق در زندگی و تنهایی آدمی می­پردازد. با وجود تقابل کشیش و فلیب،گ مخاطب با کمی تیزهوشی متوجه می­‌شود که هر دو شخصیت از نظر هنجارشکنی و قانون­‌گریزی شبیه به هم‌­اند و این دقیقا آن نقطه تمایز سریال با سریال­‌های کمدی دیگر است. شاید بتوان گفت شکستن دیوار چهارم (نگاه کردن بازیگر به دوربین و در واقع به مخاطب) که در این فصل هم با قوت همراه شخصیت عصیانگر ماست، مانند لحظات نیایش کشیش با پروردگار است که در فلیبگ به این شکل حضور پیدا کرده و شاید به همین دلیل است که کشیش تنها شخصیتی است که متوجه این رفتار غیرمعمول می‌­شود.

والربریج با وجود اصرار­های فراوان خارجی که از او می­‌خواستند سریع‌­تر فصل دوم سریال را آغاز کند تا زمانی که از ایده‌­هایش مطمئن نشد به سراغ ساخت فصل دوم نرفت و همین وسواس باعث شد فلیبگ به سرنوشت سریال­‌های پر طرفداری که در فصل دوم با افت و ریزش مخاطب مواجه می‌­شوند دچار نشود.

فلیبگ کمدی تازه‌­ای است که مخاطبان و دوست­‌داران کمدی چشم‌انتظارش بودند. این سریال که در هر لحظه بین یک درام قوی و یک کمدی در حال جابه‌جایی است، می­‌تواند شما را جذب خود کند.

print

نظرات کاربران

  • لطفا از تایپ کردن فینگلیش خودداری کنید. در غیر این صورت نظر شما بررسی نخواهد شد.
  • هدف شما ارسال تبلیغات یا بک لینک نباشد. در غیر این صورت دیدگاه حذف می شود.
  • دیدگاه شما فقط و فقط در رابطه با این موضوع باشد.
  • به دیگران توهین نکنید.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *