هر آنچه لازم است برای کار در سرویس دانش‌آموزی بدانید

مدیر سایت 1356 روز پیش
بازدید 156 بدون دیدگاه

زمان کودکی‌های ما شاید داشتن سرویس برای رفتن به مدرسه زیاد باب نبود چون بیشتر خانواده‌ها بچه‌هایشان را در مدرسه نزدیک محل سکونتشان به مدرسه می‌فرستادند.

اما امروزه با این حجم از جمعیت و اینکه بسیاری از خانواده‌ها به دلایل مختلفی مجبورند فرزندانشان را در جایی دورتر از منزل به مدرسه بفرستند، مساله سرویس مدارس به یک مساله جدی ‌بدل شده است. تا جایی که سازمان تاکسیرانی برای شرکت‌های دارای صلاحیت، پروانه فعالیت صادر می‌کند و گرفتن این پروانه فعالیت خیلی هم ساده نیست. بعد از صدور پروانه فعالیت، این شرکت‌ها می‌توانند با ادارات آموزش و پرورش و مدارس قرارداد ببندند. کلیۀ شرکت‌های متقاضی ارائۀ خدمات سرویس مدارس، طبق قانون باید قبل از شروع مدارس و سال تحصیلی برای اخذ پروانه فعالیت اقدام کنند.

در واقع رانندگان هم باید در زیرمجموعهٔ این شرکت‌ها قرار بگیرند. کلیۀ رانندگان خودروهای حمل‌ونقل دانش‌آموزان باید دارای گواهی صلاحیت باشند. حالا اگر شرکتی بخواهد با استخدام چند راننده برای سرویس دانش‌آموزی اقدام کند باید در وهله نخست نسبت به احراز صلاحیت حقوقی اقدام کند. برای مثال شرکت متقاضی موظف است تصویر آخرین آگهی روزنامۀ رسمی خود را که حاوی مشخصات شرکت، شمارۀ ثبت، نام سهامداران، اعضای هیئت‌مدیره و موضوع فعالیت شرکت است به‌همراه  اساس‌نامه ارائه کند. در عین حال موضوع فعالیت شرکت باید با ارائۀ خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزان سنخیت داشته باشد. از جمله شرایط دیگر برای شرکت‌های متقاضی این است که مبایعه‌نامۀ معتبر اجارۀ ملکی یا سند مالکیت داشته باشد و امکان تأمین راننده و خودروی واجد شرایط سرویس‌دهی را هم داشته باشد. حضور مدیرعامل یا نمایندۀ قانونی وی با ارائۀ وکالت‌نامۀ معتبر برای ثبت‌نام الزامی است و مسوول شرکت باید تعهدات مربوط به خدمات سرویس مدرسه را بپذیرد. مدیرعامل و اعضای هیات مدیره شرکت حتما باید گواهی سوء پیشنه ارائه کنند. محل مراجعه شرکت‌های پیمانکار برای دریافت پروانۀ فعالیت در سرویس مدارس معاونت فنی و بهره‌برداری سازمان شهرداری است.

بیشتر بخوانید:

افتتاح فاز نخست «شبکه هوشمند مدارس» با مشارکت همراه اول

سایه کرونا بر مدارس| آنچه برای برنامه‌ریزی و مدیریت بیماری باید بدانیم!

مدارک لازم برای صدور پروانۀ فعالیت شرکت‌های حمل‌ونقل دانش‌آموزی­

  • اصل کارت ملی مدیرعامل یا وکالت‌نامۀ رسمی نمایندۀ قانونی وی برای احراز هویت و ثبت اثرانگشت و امضای تعهدنامه؛
  • ­ اصل یا تصویر آگهی روزنامۀ رسمی با مشخص‌بودن نام روزنامه، تاریخ انتشار آن، شناسۀ ملی یا کد اقتصادی شرکت؛
  • ­ اصل اساسنامۀ شرکت؛
  • ­ اصل مبایعه‌نامۀ اجارۀ محل شرکت یا سند مالکیت آن به‌همراه ارائۀ کد پستی معتبر؛
  • ­ گواهی عدم اعتیاد و سوءپیشینه.

شرایط رانندگان متقاضی اخذ گواهی صلاحیت و برچسب

تمامی رانندگان سرویس مدارس باید بالای ۲۴ سال، سن داشته باشند. مدارکی که متقاضیان باید دارا باشند شامل گواهینامهٔ معتبر رانندگی، گواهی عدم اعتیاد، گواهی عدم سوء پیشینه و عدم محکومیت است. لازم است که بدانید مردان بالای ۲۴ سال سن باید متأهل باشند و البته زنان سرپرست خانوار هم می‌توانند راننده سرویس مدارس شوند.

مدارک ارائه شده به شرکت‌های اعلامی توسط رانندگان همواره توسط تیم بازرسی میدانی بررسی و ارزیابی می‌شود. و چنان چه مغایرتی در اطلاعات وجود داشته باشد با رانندهٔ متخلف برخورد می‌شود. برای اطمینان از سلامت خودروهای سرویس مدارس، بر اساس مصوبه کارگروه ماده ۱۸، ارائه خدمات با تمامی خودروهای پیکان مدل ۸۶ و قبل از آن ممنوع است؛ اما این قانون شامل زنان سرپرست خانوار نمی‌شود. لازم است که بدانید رانندگان فقط از طریق شرکت‌های مجاز سرویس‌های مدرسه می‌توانند در این زمینه فعال باشند و فعالیت رانندگان به صورت آزاد و حقیقی غیرقانونی است. حتی اگر به عنوان راننده سرویس مدرسه تایید شوید کار تمام نمی‌شود چون صحت عملکرد رانندگان با شرکت‌های اعلامی حین سال تحصیلی از طرف تیم بازرسی میدانی ارزیابی خواهد شد و در صورت مغایرت با اطلاعات ارائه‌شدۀ هنگام ثبت‌نام با رانندۀ خاطی برخورد می‌شود. اگر به فعالیت در زمینهٔ سرویس مدارس علاقه دارید خوب است بدانید هر سال شرکت‌های حمل و نقل حوزه مدارس که متقاضی فعالیت هستند در زمان اعلام شده توسط اتحادیهٔ تاکسیرانی‌های شهری در سامانه سپند (سامانهٔ ملی پایش ناوگان دانش‌آموزی) ثبت‌نام می‌کنند. شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتربه  سایت تاکسیرانی به این نشانی مراجعه کنید.

print

نظرات کاربران

  • لطفا از تایپ کردن فینگلیش خودداری کنید. در غیر این صورت نظر شما بررسی نخواهد شد.
  • هدف شما ارسال تبلیغات یا بک لینک نباشد. در غیر این صورت دیدگاه حذف می شود.
  • دیدگاه شما فقط و فقط در رابطه با این موضوع باشد.
  • به دیگران توهین نکنید.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *