معرفی سریال فلیبگ | یک کمدی سرحال و صمیمی

مدیر سایت 1455 روز پیش
بازدید 130 بدون دیدگاه

سریال فلیبگ برای اولین ­بار در ژوئیه ۲۰۱۶ از بی‌­بی‌­سی پخش شد و با جذب مخاطب بسیار، ساخت فصل دوم آن کلید خورد. کسب امتیاز ۱۰۰ از راتن‌تومیتوز، ۸.۷ از آی‌­ام­‌دی­‌بی و جوائز بسیار از جمله جایزهٔ بهترین سریال امی، نشان‌­دهندهٔ قدرت فیبی والر بریج (Phoebe Waller-Bridge) نویسنده آن در پرداخت کمدی و فهم ظریف و هوشمندانهٔ او از این ژانر و مخاطب امروز است. والر بریج علاوه بر نوشتن فیلم­نامه، کارگردانی و بازیگری اثر را هم بر عهده داشته و توانسته شخصیتی فوق­‌العاده در ذهن مخاطب به یادگار بگذارد. سریال بر اساس نمایش مونولوگی به همین­ نام ساخته شده که لینک تماشای آن در اینترنت موجود است.

فلیبگ نام مستعار شخصیت اصلی سریال، در لغت به معنای شخصی با رفتار­های ناهنجار و خارج از عرف است. همین یک جمله ما را با جهان سریال آشنا می­‌کند. فلیبگ دختر بد سریال و شخصیت اصلی در قامت قهرمان یا ضدقهرمانی همراه­‌کننده ظاهر می­‌شود و برخلاف پرداخت­‌های تک­‌بعدی دختران هنجارشکن در فیلم‌­ها و سریال­‌های دیگر، فلیبگ شخصیتی واقعی و قابل اعتناست. دختر جوان که در ابتدا به نظر کوهی از اعتمادبه‌نفس می‌­آید، در مواردی بی­‌پروا از اخلاقیات می­‌گریزد، از این رابطه به آن رابطه می­‌پرد و اهمیتی برای هیچ پیش­امد بد و خوبی قائل نیست، کم­‌کم روی دیگری را نمایان می‌­سازد. ترک­‌ها و شکستگی­‌های دختر جوان از روابط متعدد، عذاب­‌وجدانی که رهایش نمی­‌کند و کافه­‌ای که فقط چندقدم با ورشکستگی فاصله دارد و از همه بدتر اعتیادش به رابطه­ جنسی است که مانند مخدری هم آرامش کرده و هم بیشتر نابودش می‌­کند. خواهر فلیبگ، کلیر در کارش بسیار موفق است و موقعیت شغلی ایده‌­آلی دارد، به ظاهر خانواده­ای مستحکم ایجاد کرده و با نظم و مسئولیت‌­پذیری بالا شغل، همسر و خانه‌­اش را اداره می­‌کند. او نقطه مقابل فلیبگ قرار گرفته و این تقابل، موقعیت­‌هایی جذاب و اغلب کمدی پدید آورده است. تنها دوست ضدقهرمان دوست­داشتنی ما دختری به نام بو است که در فلش‌­بک‌ها متوجه می­‌شویم روابط آنها فراتر از یک رفاقت است و در واقع بو تمام آن خوبی­‌هایی است که در فلیبگ نیست. او فرشته‌ای بازدارنده و مراقب فلیبگ است. برای بو چه اتفاقی افتاده که فقط در فلش‌­بک‌­ها حضور دارد؟ پاسخ این سوال تمام ناکامی و شکستگی فلیبگ را برای مخاطب آشکار می‌­سازد.

از درخشان‌­ترین صحنه­‌های سریال زمانی است که فلیبگ خسته و ناامید به دنبال راه نجاتی خود را نیمه­‌شب به  خانهٔ پدری­‌اش می­‌رساند و مقابل پدرش الفاظ منحرف، خود­خواه، حریص، منفی­‌گرا به خود نسبت می­‌دهد و با رفتار سردی از جانب پدر مواجه می­‌شود؛ آنجاست که احساسات مخاطب به اوج خود می‌رسد و می‌خواهد برای یاری دختر دستی دراز کند.

استفاده از تکنیک شکستن دیوار چهارم با وجود اینکه در فیلم­‌ها و سریال­‌های متعددی به چشم می­‌خورد، در این سریال به دلیل ژانر و نوع پرداخت، بسیار جذاب از کار در آمده و باعث ایجاد صمیمیت میان شخصیت­ اصلی و مخاطب می‌شود.

بازی‌های درخشان سریال از جمله بازی فیبی والر بریج که جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره امی را از آن خود کرد و سیان کلیفورد در نقش کلیر در کنار کارگردانی خوب سریال از دلایلی است که نباید این کمدی شیرین، ظریف، هوشمندانه و سرحال را از دست داد. این کمدی در دو فصل و هر فصل شامل ۶ قسمت نیم‌­ساعته تهیه شده است که تماشای آن وقت چندانی نمی‌­گیرد. پس اگر دوست­دار سریال­‌های کمدی هستید یا حتی از زیاده‌­روی­‌های کمدی نفرت دارید به شما توصیه می‌کنم تماشای این کمدی جمع‌وجور و صمیمی را از دست ندهید.

print

نظرات کاربران

  • لطفا از تایپ کردن فینگلیش خودداری کنید. در غیر این صورت نظر شما بررسی نخواهد شد.
  • هدف شما ارسال تبلیغات یا بک لینک نباشد. در غیر این صورت دیدگاه حذف می شود.
  • دیدگاه شما فقط و فقط در رابطه با این موضوع باشد.
  • به دیگران توهین نکنید.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *