از آنجایی که هر یک از اپراتورها دارای سیم کارتهای دائمی هستند. پرداخت قبوض هرکدام از سیم کارتهای این اپراتورها راهکار متناسبی دارد. اپراتورها با ارائه خدماتی مانند سامانههای الکترونیکی، تلفن بانک و اپلیکشنهای پرداختی شرایط پرداخت غیرحضوری را برای کاربران و مشترکان سرویسهایشان فراهم آورده است. با ایجاد چنین فرصتهایی دیگر نگران تاخیر در پرداخت قبوض موبایلها نخواهیم بود. اما اینکه هر اپراتور از چه روشی برای پرداخت قبوض تلفن همراه استفاده میکنند را در این مقاله بازگو میکنیم.
شیوه پرداخت قبوض همراه اول
پرداخت از طریق پرتال همراه اول: وارد سایت همراه اول شوید. با انتخاب منوی محصولات و خدمات بر روی گزینهی سرویسها کلیک کرده و گزینهی رویت صورتحساب را انتخاب کنید. صفحهی پیش روی شما باز میشود که از شما شماره تلفن همراه و کدپستی آدرس محل سکونت تان را میخواهد وارد کنید، پس از انتخاب دورهی صورتحساب پایان دوره یا میان دوره برروی گزینهی تایید کلیک کنید. پس از گذراندن این مراحل صفحهی دیگر باز میشود که امکان پرداخت از طریق یکی از درگاههای بانکی را در اختیار قرار داده است. اکنون قبض موبایل شما پرداخت شده است.
پرداخت قبض از طریق اینترنت: هرکدام از بانکها خدماتی تحت عنوان بانکداری الکترونیک دارند پس جهت پرداخت قبوض تلفن همراه به سایت بانک موردنظرتان مراجعه و به قسمت بانکداری الکترونیک بروید. قسمت پرداخت الکترونیک را انتخاب کنید و برروی پرداخت قبوض و پس از آن قبض موردنظر کلیک کنید. سایت با ارائه فرمی جهت پرداخت قبض تلفن همراه تان از شما میخواهد تا اطلاعات درخواستی را تکمیل کنید. از این رو بانک موردنظرتان به نمایندگی از شما مبلغ قبض موبایل را پرداخت میکند. درضمن اگر در قسمت پرداخت الکترونیک گزینهی گزارش قبض را انتخاب کرده باشید، گزارشی از تاییدیه پرداخت صورتحساب شما نیز دیده میشود.
از طریق سامانه ۹۹۹۰ پرداخت کنید: یکی از مزیتهای این روش نسبت به روشهای پرداختی دیگر این است که اگر تلفن همراهتان بر اثر بدهی قطع شده باشد پس از پرداخت و وصول مبلغ به حساب همراه اول راه ارتباطی تلفن همراه وصل میشود. پس با تماس با مرکز اطلاع رسانی ۹۹۹۰ و واردکردن شماره تلفن همراه، شماره کارت بانکی و رمز خرید اینترنتی میتوانید قبض موبایل تان را پرداخت کنید.
پرداخت کد دستوری #۱* یا شمارهگیری تلفن گویای *۱۰۰ : با شماره گیری #۱* از طریق گوشی موبایل خود، وارد منوی قبض شوید و نوع قبض (میاندوره/ پایاندوره) را انتخاب کنید. با وارد کردن شماره خود یا دیگران جهت پرداخت قبض و پس از آن ورود شماره کارت بانکی و رمز دوم قبض شما پرداخت میشود. تلفن گویای ۱۰۰* را به صورت رایگان شماره گیری کنید پس از تایید شماره موبایل و ورود اطلاعات شماره کارت بانکی و رمز دوم، قبض شما پرداخت میشود.
پرداخت از طریق اپلیکشن همراه من: به پرتال همراه من یا اپلیکیشن همراه من مراجعه کنید. ابتدا لازم است که درسامانه یا اپلیکشن ثبت نام کنید و از طریق رمز منتخب خود به سامانه وارد شوید. در قسمت “صورتحساب من” گزینههای مربوط به “پایان دوره” و “میان دوره” را انتخاب کنید. صفحهی باز میشود که مشاهده جزییات صورت حساب را مقدور میسازد. پس از انتخاب درگاه بانکی موردنظر امکان پرداخت صورتحساب با استفاده از شماره کارت بانکی و رمز اینترنتی وجود دارد.
پرداخت از طریق دستگاه Pos: کارت خود را در دستگاه پایانه فروش بکشید. وارد منوی پرداخت قبوض شوید. شناسه قبض را وارد نموده و کلید تأیید را فشار دهید. شناسه پرداخت را وارد نموده و کلید تأیید را فشار دهید. برای تأیید صحت مبلغ قبض نمایان شده بر روی صفحه دستگاه، کلید تأیید را فشار دهید. رمز کارت را وارد نموده و تأیید نمایید. دستگاه پس از برقراری ارتباط با مرکز فیش مربوط به این پرداخت را برای شما چاپ می کند.
بیشتر بخوانیم
هیاهوی بیسرانجام بستههای اینترنت
چگونه تلفنهمراه را درسامانه همتا ثبت کنیم؟
روشهای پرداخت قبض ایرانسل
اپراتور تلفن همراه ایرانسل برای مشترکان خود راهها و روشهای پرداخت متنوعی را ایجاد کرده است. کاربران سیم کارت دائمی ایرانسل میتوانند بدون محدودیت زمانی و مکانی قبض تلفن همراه خود را پرداخت کنند. مجموعه این خدمات عبارت است از:
پرداخت آنلاین: باورود به سایت ایرانسل از سه طریق پرداخت با شماره همراه، پرداخت از طریق کد شناسه و پرداخت با شناسه قبض و پرداخت میتوانید صورتحساب خط دائمی خود را پرداخت کنند. البته به گفتهی ایرانسل، در این روش هیچ مبلغی به عنوان کارمزد از حساب آنها کسر نخواهد شد.
پرداخت با استفاده از کد دستوری: با شمارهگیری *۷*۱# میتوانید با وارد کردن شماره کارت بانکی و رمز دوم آن و قبض سیمکارت دائمی خود را پرداخت کنید.
پرداخت از طریق اپلیکیشن: مشترکان سیمکارتهای دائمی ایرانسل همچنین میتوانند با نصب برنامه کاربردی ایرانسل من، قبض تلفن همراه خود را پرداخت کنند. دانلود و استفاده از برنامه ایرانسل من نیز رایگان است. پس از ثبت نام در این اپلیکشن و گرفتن رمز ورود میتوانید از این برنامه استفاده کنید.
روشهای پرداخت قبض رایتل
پرداخت از طریق سامانه رایتل :سامانه اینترنتی رایتل من به آدرس my.rightel.ir امکان مدیریت حساب و پرداخت قبوض را برای مشترکین سیم کارتهای دائمی رایتل فراهم کرده است. برای استفاده از امکانات این سامانه کافیست با شماره موبایل خود در آن عضو شوید تا به سادگی بتوانید حساب رایتلی خود را مدیریت کنید.
پرداخت از طریق سایت رایتل: سایت رایتل به آدرس اینترنتی www.rightel.ir امکان پرداخت قبوض سیمکارتهای دائمی را برای مشترکین فراهم کرده است. این قسمت مخصوص مشترکین سیم کارت دائمی است. با انتخاب شماره تلفن و انتخاب دوره صورتحساب، مبلغ کارکرد شما نمایش داده میشود. در صورت تمایل به پرداخت صورتحساب پایان دوره یا میان دوره خود می توانید پس از انتخاب درگاه بانکی مورد نظر پرداخت را انجام دهید.
پرداخت از طریق اپلیکشن رایتل من: با استفاده از اپلیکیشن رایتـل من، بسیاری از امور مربوط به سیمکارت شما مانند مشاهده و پرداخت صورتحساب، خرید بسته، مشاهده گزارش بسته، بررسی نواحی تحت پوشش، فروشگاههای رایتل، ثبت مشکل، درخواست دریافت ریزارتباطات و غیره را بدون نیاز به برقراری تماس با مرکز خدمات مشتریان رایتل انجام دهید.
پرداخت قبوض از طریق اپلیکشنهای موبایلی: در کنار روشهای اینترنتی مشاهده صورتحساب، نرم افزارهای پرداخت موبایلی نیز محبوبیت بالایی دارند. اپلیکیشنهای پرداخت، امکان دریافت و مشاهده سوابق پرداختها و جزئیات صورت حساب و … را به راحتی برای شما فراهم میآورند. در دسترس بودن، استفاده راحت و پیگیری قبوض پرداخت شده از جمله مزایای این نرم افزارها می باشد. از جمله اپلیکیشنهای معروف در این حوزه میتوان نرم افزار آپ، اپلکیشن سکه و اپلیکیشن قبضینو را نام برد.
روش افلاین پرداخت رایتل از طریق کد دستوری #۱۴۰*: با استفاده از کد کد دستوری #۱۴۰* میتوانید صورتحساب رایتل خود را استعلام بگیرید. توجه داشته باشید که امکان پرداخت قبض رایتل با استفاده از این کد دستوری وجود ندارد و فقط میتوانید استعلام قبوض خود را انجام دهید.
پرداخت از طریق شماره گیری تلفن گویای ۲۰۰: لازم به ذکر است در این سرویس با شمارهگیری “۲۰۰” برای رایتلی ها و “۲۰۰۰۰۰۰-۰۹۲۰” برای تمامی اپراتورها، امکان پرداخت قبض پایان دوره و میان دوره با استفاده از کارت های عضو شبکه شتاب از طریق اتصال به درگاه بانک رفاه را خواهند داشت.مشترکین سیم کارتهای دائمی ایرانسل همچنین میتوانند با استفاده از سامانه اینترنتی ۲۰۲۰ صورتحساب رایتل خود را استعلام بگیرند.
نظرات کاربران
نظرات کاربران