اتاق بازرگانی دبی اعلام کرد که سرمایهگذاران هندی با ۷۸۶۰ شرکت جدید در نیمه اول سال ۲۰۲۴ در صدر فهرست شرکتهای جدید غیراماراتی قرار دارند که به عضویت اتاق درآمدند.
این اتاق در بیانیهاش افزود: پاکستان با ۳۹۶۸ شرکت جدید در رتبه دوم قرار دارد و پس از آن مصر با ۲۳۵۵ شرکت جدید، سوریه با ۱۳۵۸ شرکت جدید، بریتانیا با ۱۲۴۵ شرکت جدید در ردههای سوم تا پنجم قرار دارند. بنگلادش هم با ۱۱۱۹ شرکت در رتبه ششم قرار گرفته است.
این بیانیه همچنین حاکی از آن است که عراق با ۷۹۹ شرکت جدید در رتبه هفتم؛ چین با ۷۴۲ شرکت هشتم؛ سودانی با ۶۸۳ شرکت نهم؛ و اردن با پیوستن ۶۸۳ شرکت در جایگاه دهم قرار گرفتند.
در این بیانیه آمده است: از نظر تخصص شرکتها؛ بخش بازرگانی و خدمات تعمیرات ۴۱.۵ درصد از کل را تشکیل میدهد. پس از آن «املاک، لیزینگ و خدمات بازرگانی» با ۳۳.۶ درصد و «ساخت و ساز» با ۹.۴ درصد در رتبههای بعدی قرار دارند.
بخش «حمل و نقل، انبارداری و ارتباطات» با ۸.۴ درصد در جایگاه چهارم و بخش «خدمات اجتماعی و شخصی» با ۶.۶ درصد از کل شرکتهای جدید در جایگاه پنجم است.
اما از نظر تعداد اعضای جدید اتاق، بیشترین رشد را در نیمه اول امسال شرکتهای فعال در بخش ساخت و ساز داشتهاند.
افزایش پیوستن شرکتهای خارجی به اتاق بازرگانی دبی نشاندهنده جذابیت این امارت برای سرمایهگذاران و بازرگانان است، بهویژه که با ثبات سیاسی و اقتصادی، قوانین سرمایهگذاری باز، زیرساختهای پیشرفته و مالیاتهای پایین شناخته میشود.
نظرات کاربران
نظرات کاربران