شرکت بینالمللی «بنادر دبی» در نظر دارد طی ۳ تا ۵ سال آینده ۳ میلیارد دلار در زیرساختهای بندری جدید در آفریقا هزینه کند.
به گزارش بلومبرگ، «بنادر دبی» این سرمایهگذاری را با هدف تامین رشد بلندمدت که شامل افزایش تقاضا برای صادرات مواد معدنی حیاتی است، انجام میدهد.
محمد اکوجی، مدیر عامل بخش کشورهای جنوب صحرای آفریقا در این شرکت، گفت: هزینه خدمات لجستیک و زنجیره تامین در سراسر آفریقا در مقایسه با سایر بازارهای جهانی بسیار بالا است که نشان دهنده یک فرصت خوب [برای سرمایهگذاری] است.
بلومبرگ اشاره کرد که شرکت اماراتی به دنبال توسعه در دارالسلام در تانزانیا است، زیرا اخیرا بنادر آفریقای جنوبی و کنیا را از جهت آمادگی برای سرمایهگذاری ارزیابی کرده است.
دادههای صندوق بینالمللی پول نشان میدهد که هشت اقتصاد از پانزده اقتصاد جهان از نظر سریعترین رشد در سال جاری، در آفریقا هستند. که شرکتهایی مانند «بنادر دبی» را جذب میکنند.
اکوجی با اشاره به رونق بازار مواد معدنی، از جمله مس زامبیا و جمهوری دموکراتیک کنگو، استدلال کرد که این موارد برای تولید و عرضه به افزایش ظرفیت لجستیکی نیاز دارند. او توضیح داد: طی چند سال گذشته شاهد افزایش تقاضا بودهایم که عمدتاً ناشی از تحرک جهانی و تقاضا برای کالاهایی مانند کبالت و لیتیوم بوده است.
لازم به ذکر است که واحد آفریقای شرکت «بنادر دبی» دارای۲۷ هزار کارگر است که کارهای مربوط به بنادر، پایانهها، لجستیک و عملیات زنجیره تامین را پوشش میدهد.
نظرات کاربران
نظرات کاربران